1. DISPOZITII INTRODUCTIVE

1.1. Termenii si conditiile prezente prevad drepturile si obligatiile reciproce ale partilor contractante care decurg din sau in baza contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta intre Vanzatorul societatea comerciala Sun Spot Lightning cu sediul social in Bucuresti, e-mail contact@asymetric.ro, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1135/2010, avand CUI RO26477284, capital social 200 lei si persoana fizica care in calitate de Cumparator achizitioneaza prin intermediul magazinului online operat de vanzator pe pagina web situate la adresa de internet https://www.asymetric.ro (in continuare denumita „pagina web“).

1.2. Termenii si conditiile nu se aplica in cazurile in care o persoana, care intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, este o persoana juridica sau o persoana care comanda bunuri in cadrul activitatii sale comerciale sau in cadrul ocupatiei lui individuale.

1.3. Dispozitiile derogatorii de la termeni si conditii pot fi stabilite in contractul de vanzare-cumparare. Masurile de derogare din contractul de vanzare-cumparare au prioritate in fata dispozitiilor din cadrul termeniilor si conditiilor.

1.4. Termenii si conditiile pot fi modificate sau completate de catre vanzator. Prin prezenta dispozitie nu sunt atinse drepturile si obligatiile stabilite in versiunea aplicabila la data efectuarii comenzii.

  1. CONT UTILIZATOR

2.1. La inregistrarea pe pagina web in vederea efectuarii comenzii, cumparatorul este obligat sa completeze date corecte si adevarate. Cumparatorul este obligat sa actualizeze orice modificare a datelor introduse in contul de utilizator. Datele introduse de catre cumparator in contul de utilizator si in timpul comenzii bunurilor sunt considerate corecte de catre vanzator, acesta neputand fi tinut sa raspunda pentru folosirea acestora in procesarea si livrarea bunurilor comandate.

2.2. Cumparatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea cu privire la informatiile necesare pentru accesul in contul lui de utilizator.

2.3. Cumparatorul nu are dreptul sa permita utilizarea unui cont utilizator tertelor persoane.

  1. INCHEIEREA CONTRACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE

3.1. Orice prezentare a produselor plasate pe pagina web a magazinului are caracter informativ si nu presupune intemeierea unui raport juridic intre vanzator si vizitatorul paginii, in lipsa comenzii ferme a acestuia de cumparare.

3.2. Pagina web a magazinului cuprinde informatii despre produse, inclusiv preturile individuale ale produselor si costurile privind returnarea marfii, in cazul in care aceste produse prin natura lor nu pot fi returnate in mod normal prin posta. Preturile produselor contin taxa pe valoare adaugata, timbru verde si orice alta taxa aferenta. Preturile produselor raman in vigoare pe perioada afisarii acestora pe pagina web a magazinului. Prin aceasta dispozitie nu este limitata posibilitatea vanzatorului de a incheia un contract de vanzare-cumparare in conditii negociate in mod individual.

3.3. Pagina web a magazinului, de asemenea contine informatii privind costurile asociate cu ambalarea si livrarea produselor valabile doar in cazurile in care produsele sunt livrate pe teritoriul Romaniei.

3.4. Pentru comanda produselor, cumparatorul va completa un formular de comanda pe pagina web a magazinului. Formularul de comanda contine informatii in special despre:

  • produsele comandate;
  • modalitatea de plata a pretului de achizitie;
  • datele despre modalitatea de livrare dorita a produselor comandate si,
  • informatii privind costurile legate de livrarea produselor.

3.5. Inaintea transmiterii comenzii vanzatorului, cumparatorului ii este permis sa-si controleze si sa modifice datele pe care cumparatorul le-a adaugat in comanda, cu posibilitatea cumparatorului de a constata şi corecta greselile aparute in timpul introducerii datelor in comanda. Datele introduse in comanda sunt considerate corecte de catre vanzator. Vanzatorul, fara intarziere, dupa primirea comezii ii va confirma cumparatorului primirea acesteia prin posta electronica,pe adresa de e-mail a cumparatorului introdusa in contul de utilizator sau in comanda.

3.6.  Vanzatorul are intotdeauna dreptul, in functie de natura comenzii (cantitatea produselor, cuantumul pretului de achizitie, costurile estimate pentru transport), sa-i solicite cumparatorului confirmare suplimentara a comenzii (de ex.: in scris sau telefonic).

3.7. Raportul juridic dintre vanzator si cumparator ia nastere prin transmiterea acceptarii comenzii, care este transmisa de vanzator cumparatorului prin posta electronica la adresa de e-mail comunicata de cumparator.
3.8. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

3.9. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de vanzator, in cazul platii online;

– datele furnizate de catre cumparator, pe pagina web sunt incomplete si/sau incorecte;

3.10. In cazul in care un produs comandat si platit de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt.
3.11. Cumparatorul este de acord cu folosirea mijloacelor de comunicare la distanta pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare. Costurile suportate de cumparator prin folosirea mijloacelor de comunicare la distanta in legatura cu incheierea contractului de vanzare-cumparare  sunt suportate de acesta.

  1. PRETUL PRODUSELOR SI CONDITII DE PLATA

4.1. Pretul produselor si eventualele cheltuieli legate de livrarea acestora, conform contractului de vanzare-cumparare, cumparatorul le poate achita vanzatorului prin urmatoarele modalitati:

  • in numerar, prin ramburs, in locul stabilit de cumparator in comanda;
  • prin card bancar;

4.2. Impreuna cu pretul de achizitie, cumparatorul este obligat sa achite costurile legate de ambalarea si livrarea produselor in cuantumul cuvenit. Vanzatorul are dreptul ca prin politica sa comerciala sa decida includerea cheltuielilor legate de ambalarea si livrarea produselor in pretul acestoa afisat pe pagina web a magazinului.

4.3. In cazul platii in numerar sau in cazul platii prin ramburs, pretul de achizitie este scadent in momentul preluarii produselor. In cazul platilor bancare, pretul de achizitie este scadent in momentul lansarii comenzii.

4.4. In cazul platilor bancare, obligatia cumparatorului de a achita pretul de achizitie este indeplinita in momentul creditarii sumei aferente in contul vanzatorului.

4.5. Eventualele reduceri din pretul produselor, oferite de vanzator cumparatorului sunt afisate pe pagina web a magazinului.

  1. RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE

5.1. Cumparatorul ia la cunostinta faptul ca in conformitate cu prevederile art.16 din OUG nr.34/2014 , nu poate, printre altele, sa se retraga din contractul de vanzare-cumparare privind livrarea produselor, care au fost ajustate/confectionate conform cerintelor cumparatorului sau din cel privind produse supuse deteriorarii rapide sau din cel privind produse care, dupa livrare au fost returnate amestecat cu alte produse din contractul de vanzare-cumparare privind livrarea marfii in pachetul sigilat, pe care cumparatorul le-a deschis si din motive de igiena nu este posibila returnarea acestora.

5.2. In cazul in care nu este vorba de cazul mentionat in art. 5.1 mai sus sau alt caz cand nu este posibila retragerea din contract conform legislatiei aplicabile, cumparatorul in conformitate cu prevederile art.9 și urm. din OUG nr.34/2014 are dreptul sa se retraga din contractul de vanzare-cumparare, si aceasta in termen de 30 zile de la preluarea produselor. In cazul in care obiectul contractului de vanzare-cumparare il reprezinta tipuri de produse cu livrare la termene diferite, acest termen de retragere incepe sa curga de la data preluarii ulimei livrari din produsele obiect al aceleiasi comenzi. Retragerea din cadrul contractului de vanzare-cumparare trebuie transmisa vanzatorului in termenul mentionat. Pentru retragerea din contractul de vanzare-cumparare, cumparatorul poate folosi formularul online oferit de vanzator. Retragerea din contractul de vanzare-cumparare poate fi facuta si prin orice alta declaratie neechivoca, in scris in care isi exprima decizia retragerii trimisa la adresa firmei.

Se considera ca cumparatorul si-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menționată in cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către cumparator înaintea expirării perioadei respective.

Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispozițiile din prezentul articol revine cumparatorului.

5.3. In cazul retragerii din contractul de vanzare-cumparare, conform art. 5.2, contractul de vanzare-cumparare se anuleaza de la inceput.

In cazul retragerii, Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in starea in care au fost livrate de vanzator, fara a fi asamblate, fara semne de utilizare, fara zgarieturi sau orice alte semne de deteriorare sau sa le inmaneze vanzatorului sau unei persoane autorizate de vanzator să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 30 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu prevederile de mai sus. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumparator înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Produsele vor fi returnate in ambalaj de carton, cu protectie contra zgarierii sau/si spargerii, insotite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.
Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre vanzator a starii defectuoase cu semne de utilizare, purtand semne ale unor actiuni mecanice asupra lor (inclusiv, dar fara a se limita la zgarieturi, spargere, montaj defectuos etc) sau in cazul in care lipsesc documentele originale expediate la livrarea produsului.
Cumparatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Cumparatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

5.4. In cazul retragerii din contract conform art. 5.2 de mai sus, vanzatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumparatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a cumparatorului prin oricare din modalitatile prevazute la pct. 5.2. de mai sus.

Vanzatorul va returna sumele menționate mai sus folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de cumparator pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care cumparatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată și cu condiția de a nu cădea în sarcina cumparatorului plata de comisioane în urma rambursării. In cazul in care cumparatorul a achitat produsul, ramburs, la retragerea din contract este obligat sa indice vanzatorului un cont bancar in care sa se ramburseze suma.

Vanzatorul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care cumparatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de vanzator.

Cu excepția cazului în care vanzatorul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, în cazul contractelor de vânzare, vanzatorul nu va rambursa sumele până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării.

5.5. Dreptul pentru achitarea prejudiciului cauzat marfii, vanzatorul are dreptul sa compenseze unilateral impotriva pretentilor cumparatorului de restituire a pretului de achizitie.

5.6. In cazurile in care cumparatorul are dreptul, in conformitate cu prevederile art. 9 si urmatoarele din OUG nr.34/2014, sa se retraga din contractul de vanzare-cumparare, vanzatorul de asemenea are dreptul sa se retraga oricand din contractul de vanzare-cumparare, si aceasta pana in momentul preluarii produselor de catre cumparator. Intr-o asemenea situatie vanzatorul ii va returna cumparatorului pretul de achizitie fara amanari nejustificate si aceasta prin transfer bancar in contul indicat de cumparator.

5.7. Daca impreuna cu marfa, cumparatorului ii este oferit un cadou, contractul de donatie dintre vanzator si cumparator incheiat cu o conditie ulterioara, ca daca se ajunge la retragerea din contractul de vanzare-cumparare, inceteaza si valabilitatea contractului de donatie cu privire la un astfel de cadou si cumparatorul este obligat sa-i returneze vanzatorului impreuna cu marfa si cadoul oferit.

5.8. In cazul in care becurile sunt parte a comenzii (surse de lumina), care sunt parte a lampii cumparate si sunt gratuite, nu sunt obiectul returnarii.

  1. TRANSPORTUL SI LIVRAREA MARFII

6.1. In cazul in care modalitatea de transport este convenita in baza unei cereri speciale a cumparatorului, cumparatorul isi asuma riscul si eventualele costuri aditionale legate cu aceasta modalitate de transport.

6.2. In cazul in care vanzatorul, conform contractului de vanzare-cumparare, este obligat sa livreze marfa in locul stabilit de cumparator, acesta este obligat sa preia produsele la livrare.

6.3. In cazul in care, din cauza cumparatorului este necesara livrarea produselor intr-un mod repetat sau printr-o alta modalitate decat a fost mentionat in comanda, cumparatorul este obligat sa achite cheltuielile legate de livrarea repetata a produselor, respectiv cheltuielile legate de un alt mod de livrare.

6.4. La preluarea marfii de la transportator, cumparatorul este obligat sa controleze integritatea ambalajului, cantitatea, tipul si calitatea produsului comandat si, in cazul oricaror defecte, fara intarziere, va comunica acest aspect transportatorului si vanzatorului. In cazul constatarii deteriorarii ambalajului care indica deschiderea neautorizata a pachetului, cumparatorul are dreptul sa refuze preluarea  coletului de la transportator.

6.5.Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumparatorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat cumparatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către cumparator să transporte produsele, iar această opțiune nu a fost oferită de către vanzator, fără a aduce atingere drepturilor cumparatorului față de transportator.

6.6. Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

6.7. Alte drepturi si obligatii ale partilor privind livrarea marfii pot fi reglementate de conditiile speciale de livrare ale vanzatorului, daca sunt emise de vanzator.

  1. GARANTIA PRODUSELOR

7.1. Toate produsele cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie cele resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

7.2. In cazul produselor vandute si livrate de vanzator, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre vanzator.

7.3. Termenul de garantie este de 2 ani si decurge din momentul facturarii produsului. Garantia se acorda implicit, tuturor produselor vandute, si se dovedeste cu factura. Garantia se pierde odata cu factura produsului.

7.4. In cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzatoare.

7.5. Garantia se ofera pentru un produs destinat a fi folosit in mod obisnuit, in conditii normale, pentru defecte de fabricare.

7.6. Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:

  • Uzura normala a produsului tinand cont de durata de viata.
  • Incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de caldura sau a contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea in conditii de umiditate, curatarea cu substante neadecvate, depozitarea si utilizarea produsului in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat, defecte care apar ca urmare a erorilor de montaj.
  • Folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale fara acordul vanzatorului.
  • Intervenţia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate (debitare partiala, gaurire; vopsire; lipirea altor repere).
  • Montajul defectuos al produsului, fara respectarea instructiunilor de montaj furnizate de producator.

7.7. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul va trimite la adresa vanzatorului, produsele reclamate ca fiind defecte, cu prezentarea documentelor comerciale de achizitie, factura/bon fiscal a produsului cumpărat.

7.8. Vanzatorul va analiza starea produselor reclamate ca fiind defecte pentru verificarea existentei problemei semnalate si va comunica cumparatorului conditiile de acordare a garantiei sau refuzul acordarii acesteia.

7.9. In cazul reparatiei, perioada necesara reparatiei prelungeste perioada de garantie ramasa.

7.10. Clientului nu i se mai poate inlocui produsul daca acesta sau parti componente din acel produs nu se mai a afla in gama de vanzare a vanzatorului.

7.11. Garanţia nu se aplica in cazul revanzarii produselor sau utilizarii in scop profesional.

  1. SOLUTIONAREA RECLAMATIILOR

8.1. Solutionarea reclamatiilor cumparatorilor o asigura vanzatorul prin intermediul adresei de contact (contact@asymetric.ro). Informatii privind solutionarea reclamatiei cumparatorului, vanzatorul o va trimite la adresa electronica a cumparatorului.

8.2. Pentru solutionarea amiabila a litigiilor cumparatorilor care rezulta din contractul de vanzare-cumparare este competenta instanta judecatoreasca potrivit Codului de procedura civila.

8.3. Prin prezenta cumparatorul preia asupra sa riscul schimbarii imprejurarilor/circumstantelor in sensul art. 1271 alin.3 Cod civil.

  1. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

9.1. Protectia datelor cu caracter personal a cumparatorului, care este persoana fizica, este prevazuta de legea nr. 677/2001, privind protectia datelor cu caracter personal, cu modificarile si completarile ulterioare.

9.2. Cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de domiciliu, cod unic de identificare, cod de identificare fiscala, adresa postei electronice si numarul de telefon (in continuare totul impreuna ca si „date cu caracter personal“).

9.3. Cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre vanzator si aceasta in scopul realizarii drepturilor si obligatiilor care decurg din contractul de vanzare-cumparare si in scopul gestionarii contului de utlizator. Daca cumparatorul nu alege o alta optiune este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre vanzator, de asemenea in scopul transmiterii informatiilor si mesajelor comerciale cumparatorului. Acordul cu prelucrarea datelor personale in intregime, conform prezentul articol, nu este o conditie care in sine ar impiedica incheierea contractului de vanzare-cumparare.

9.4. Cumparatorul ia la cunostinta ca este obligat (la inregistrare, in contul sau de utilizator, la comanda efectuata de pe interfata web a magazinului) sa-si treaca corect si real datele personale si ca este obligat, fara intarzieri nejustificate, sa informeze vanzatorul cu privire la schimbarea datelor sale personale.

9.5. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale cumparatorului vanzatorul poate imputernici o terta persoana, ca si procesator. Pe langa persoanele care transporta marfa, datele cu caracter personal nu vor fi comunicate de catre vanzator tertelor persoane fara acordul prealabil al cumparatorului.

9.6. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe perioada nedeterminata. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in format electronic printr-o modalitate automatizata sau in format printat printr-o modalitate neautomatizata.

9.7. Cumparatorul confirma ca datele cu caracter personal furnizate sunt corecte si i s-a adus la cunostinta ca este vorba de furnizarea voluntara a datelor cu caracter personal.

9.8. In cazul in care cumparatorul crede ca vanzatorul sau procesatorul (art. 9.5) efectueaza prelucrarea datelor sale cu caracter personal, care sunt in contradictie cu protectia vietii private si personale a cumparatorului sau in contradictie cu legea, in special daca datele cu caracter personal nu sunt exacte cu privire la scopul prelucrarii acestora, poate:

  • sa-i solicite vanzatorului sau procesatorului o explicatie,
  • sa solicite ca vanzatorul sau procesatorul sa rectifice aceasta situatie.

9.9. Daca cumparatorul solicita informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, vanzatorul este obligat sa-i predea aceasta informatie. Vanzatorul are dreptul ca pentru furnizarea informatiilor, conform frazei de mai sus, sa solicite o compensare rezonabila care sa nu depaseasca costurile necesare pentru furnizarea informatiilor.

  1. INFORMATII PRIVIND DEEE

10.1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

10.1.1. cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

10.1.2. colectarea acestor deseuri (DEEE) se va face la sediul magazinului, cu adresa in Sos. Chitilei, nr. 71, (conform pct. 10.1.3 si 10.1.4) sau la alte centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;

10.1.3. clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctul de colectare specificate la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; astfel, vanzatorul aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii vanzatorului pot preda DEEE echivalent la sediul vanzatorului;

10.2. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce. Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.

  1. DISPOZITII FINALE

11.1. In cazul in care relatia bazata pe contractul de vanzare-cumparare cuprinde elemente internationale (straine), atunci partile convin ca relatia este guvernata de legea romana. Prin aceasta nu sunt afectate drepturile cumparatorului rezultate din legislatia generala cu caracter obligatoriu.

11.2. In cazul in care orice dispozitie din termeni si conditii nu este valida sau in vigoare, sau devine asa, in locul dispozitiilor care nu sunt valide vor fi dispozitiile a caror semnificatie este cea mai apropiata de dispozitiile invalide. Prin invaliditatea unei dispozitii nu este afectata valabilitatea celorlalte dispozitii.

11.3. Contactul de vanzare-cumparare inclusiv termeni si conditii este arhivat de vanzator in format electronic si nu este accesibil.

11.4. Anexa termenilor si conditiilor este alcatuita dintr-un formular tip pentru retragerea din contractul de vanzare-cumparare.